Kontakt podaci
Pučko otvoreno učilište Zagreb
Ulica grada Vukovara 68
10000 Zagreb
Tel: 01/6003-000; 01/6003-001
Fax: 01/6003-002
Web: www.pou.hr
O ustanovi
Konditor - specijalist
Mjesto održavanja: | Zagreb |
---|
Usavršavanje za osnovne poslove konditor – specijalista.
Uvjet za pohađanje:
Završena srednja škola – program kuhar
Isprave potrebne za upis:
- svjedodžba o završnom ispitu
- rodni list (izvadak iz matične knjige rođenih)
- domovnica
Odobrenje za rad:
Rješenje Ministarstva prosvjete i športa Republike Hrvatske
Klasa: UP/Io-602-07/02-01/5
Ur. broj: 532-02-02-02/5-02-1 od 21. siječnja 2002.
Oblik nastave:
instruktivno-konzultativni
Redni broj | Nastavne cjeline | Nastavnih sati |
1. | PSIHOLOGIJA I SOCIOLOGIJA RADA S OSNOVAMA RUKOVOĐENJA I KOMUNICIRANJA | 10 |
2. | OSNOVE ZNANOSTI O PREHRANI S MIKROBIOLOGIJOM | 25 |
3. | OSIGURANJE KVALITETE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI SA ZAKONSKIM PROPISIMA | 15 |
4. | EKOLOGIJA I ZAŠTITA NA RADU | 10 |
5. | INFORMATIKA I AUTOM. VOĐENJE PROCESA | 20 |
6. | TEHNOLOŠKE OPERACIJA I PROCESI PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI | 50 |
7. | MJERENJA, REGULACIJA I AUTOMATIKA | 10 |
8. | TEHNOLOGIJA KONDITORSKIH PROIZVODA | 150 |
9. | STROJEVI I POSTROJENJA U KONDITORSKOJ INDUSTRIJI | 20 |
10. | ENERGETSKI MEDIJI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI | 10 |
11. | PAKOVINE I SKLADIŠTENJE | 20 |
12. | PRAKTIČNI RAD | 150 |
13. | ZAVRŠNI ISPIT | 15 |
U K U P N O | 505 |