Kontakt podaci

Institut za menadžment

Institut za menadžment
Draškovićeva 55
10 000 Zagreb

Tel: 01/7899-700

E-mail: [email protected]
Web: www.izm.hr

O ustanovi

Voditelj projekata za EU fondove

Mjesto održavanja:

Zagreb

Upisom u program naučit ćete sve o pisanju projekata, a kroz ovu edukaciju osmislit ćete i napisati svoj prvi projekt koji će biti odmah spreman za natječaj.

Cilj
Naučit ćemo koje sve vrste fondova postoje i koje su njihove specifičnosti. Razjasnit ćemo strukturu i korake potrebne za kvalitetnu pripremu projekta. Nadalje, naučit ćemo vas analizirati trenutno stanje i izdvojiti goruće probleme prema kojima ćemo postaviti ciljeve i izraditi logičku matricu. U tome će nam pomoći PCM pristupi i alati poput SWOT i SMART analize.

Sadržaj eduakcije
U obrazovnom programu Voditelj projekta za EU fondove koristimo metodu „učenja kroz rad“ kao dokazano najučinkovitiji način usvajanja praktičnih znanja. Učenje kroz rad organizirano je u malim projektnim timovima koji uz mentorstvo iskusnog konzultanta rade na svim koracima razvoja konkretnog projekta. Polaznici će naučiti kako analizirati natječajnu dokumentaciju i donijeti adekvatnu odluku odgovara li natječaj projektnoj ideji, izraditi izvediv projektni plan i pravilno isplanirati potrebne troškove projekta. Predavači s konzultantskim iskustvom polaznicima će otkriti metode i trikove kako planirati i opisati projekt da bude u skladu s kriterijima ocjenjivanja i na taj način povećati šanse za financiranje projekta.

Predznanje: Završena viša ili visoka stručna sprema

Trajanje: 6 mjeseci / 150 šk. sati

Formalno obrazovanje

Dodatne informacije i kako se prijaviti saznate na linku.

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...