Kontakt podaci

Institut za menadžment

Institut za menadžment
Draškovićeva 55
10 000 Zagreb

Tel: 01/7899-700

E-mail: [email protected]
Web: www.izm.hr

O ustanovi

Porezni specijalist

Mjesto održavanja:

Zagreb

Upisom u obrazovni program Porezni specijalist steći ćete praktična znanja za učinkovito upravljanje poduzećem i rješavanje problema vezanih uz oporezivanje, PDV, porez na dobit te porez na dohodak.

Cilj
Kroz miks teorije i prakse na Programu za poreznog specijalista naučite odgovoriti na zahtjeve državnih tijela u upravnom postupku i poreznom nadzoru, procijeniti usklađenost s poreznim propisima, analizirati financijske izvještaje, kao i utvrditi poreznu obvezu poduzeća.

Sadržaj eduakcije
Program za poreznog specijalista namijenjen je poduzetnicima i menadžerima, djelatnicima u knjigovodstvu i financijama te pravnicima. Naši iskusni edukatori i poduzetnici kroz predavanja prepuna primjera iz prakse, naučit će vas sve o poreznoj politici RH, pravima različitih vrsta poslovanja, financijskim izvještajima, transferima cijena, ali i menadžerskom računovodstvu.

Predznanje
Završena visoka stručna sprema i to ekonomskog ili pravnog smjera ili viša stručna sprema i minimalno 5 godina iskustva rada na poslovima računovodstva ili financija

Trajanje
6 mjeseci / 150 šk. sati

Formalno obrazovanje

Dodatne informacije i kako se prijaviti saznate na linku. 

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...