Kontakt podaci

Edward Bernays

Edward Bernays
Ratkajev prolaz 8
10000 Zagreb

Tel: 00385(0)15551212, 00385(0)14008165

E-mail: [email protected]
Web: www.bernays.hr

O ustanovi

Politička akademija

Mjesto održavanja:

Zagreb

Politička akademija interdisciplinarni je program koji na jednom mjestu nudi kompletna znanja neophodna za kvalitetnije političko djelovanje na lokalnoj i nacionalnoj razini, namijenjen akterima političkog života Republike Hrvatske koji u njemu participiraju na različitim strateškim i operativnim razinama te svima koji žele razvijati svoje kompetencije na području politike. Politička akademije okuplja predavače s bogatim teorijskim znanjem i praktičnim iskustvom u upravljanju političkim procesima te savjetovanju političkih aktera ili analiziranja hrvatske i međunarodne političke scene. Posebnost programa su predavači iz različitih političkih opcija što programu daje dofdatne širinu, a polaznicima omogućuje stjecanje praktičnih znanja sa različitog političkog spektra u Republici Hrvatskoj.

Cilj programa je upoznati polaznike s ključnim alatima za upravljanje političkim procesima, ali i alatima koji imaju utjecaja na stavove i opredjeljenja, kako bi ih mogli primijeniti u svom političkom djelovanju.

Polaznici Političke akademije mogu biti: gradonačelnici / načelnici / župani i njihovi zamjenici, članovi gradskih i općinskih vijeća te županijskih skupština, pročelnici i zamjenici gradskih/općinskih/županijskih upravnih odjela, direktori / voditelji / članovi uprave trgovačkih društava / ustanova u vlasništva JLS-a, saborski zastupnici i drugi dionici političkog života u Hrvatskoj koji žele unaprijediti svoja znanja i kompetencije s područja političkog djelovanja.

Program se sastoji od 10 modula: Subjekti političkog sustava, Menadžment u politici, Aspekti političkog djelovanja, Strateško liderstvo, Upravljanje imidžom i osobnim brendiranjem, Napredne komunikacijske vještine, Javni nastupi i govorništvo, Odnosi s medijima i nastupi u medijima, Diplomatski protokol i političko ponašanje te Menadžment političkih kampanja.

Nije potrebno predznanje za pohađanje programa.

Mjesto održavanja:
Ratkajev prolaz 8, 10000 Zagreb
Od 1.10,2022. na novoj adresi Ul. Grada Vukovara 23

Mogućnost online praćenja nastave

Trajanje:
10 tematskih modula
120 školskih sati (80 sati nastava, 30 sati samostalno rješavanje zadataka i 10 sati provedba individualnih intervjua te govornih vježbi i konzultacija).
3 mjeseca

Neformalno obrazovanje

Zbog hibridnog načina izvođenja program je prilagođen različitim skupinama.

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...