Kontakt podaci

NLP Hrvatska

NLP Hrvatska
Tuškanac 12
10 000 Zagreb

Tel: 01/4834-525, 098/385-559

E-mail: [email protected]
Web: www.nlp.com.hr

O ustanovi

NLP Practitioner

Mjesto održavanja:

Zagreb

Na praktičarskim seminarima NLP-a ovladava se vještinama uspješne komunikacije, razvijaju se i unaprjeđuju vlastiti talenti, jasno definiraju životni i profesionalni ciljevi te otvaraju mogućnosti za povezivanje s neotkrivenim unutrašnjim potencijalima.

Cilj:

Seminar je posvećen otkrivanju i unaprjeđivanju vlastitih komunikacijskih sposobnosti, kreativnom stvaranju i ispunjavanju poslovnih i privatnih ciljeva. Polaznici otkrivaju psihološke modele na kojima se do tada temeljio njihov život te ih preoblikuju u nove modele koji će im omogućiti uspjeh u osobnom i profesionalnom životu. Analiziraju se i optimiziraju vlastiti modeli ponašanja, motiviranja i odlučivanja. Usvajaju se učinkovite metode rješavanja problema i razvijaju upravljačke i mentorske sposobnosti.

Struktura seminara:

Raznolike vježbe, aktivnosti, demonstracije i objašnjenja daju ovom seminaru dinamičku strukturu i poticajno okružje za brzo usvajanje i trenutnu primjenu novih znanja. Seminar traje 100 nastavnih sati, a struktura i teme usklađene su s internacinalnim standardima Society of NLP.


Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...