Kontakt podaci

Institut za menadžment

Institut za menadžment
Draškovićeva 55
10 000 Zagreb

Tel: 01/7899-700

E-mail: [email protected]
Web: www.izm.hr

O ustanovi

Internet marketing i brendiranje

Mjesto održavanja:

Zagreb

Osoba koja optimizira web stranicu tvrtke za povećanje konverzija (čitajte: dizanje rezultata prodaje) i analizira trendove kojima je podložna tvrtka na društvenim mrežama i putem Google Adsa, naziva se Specijalist za Internet marketing i prodaju.

Cilj
Vođeni trendovima u digitalnom marketingu i brendiranju, osmislili smo program u kojem će polaznici kroz teoriju te paralelno kroz rad (praksu) na vlastitom projektu svladati izazove internet marketinga. Polaznicima će za vrijeme trajanja programa na raspolaganju biti vrhunski stručnjaci iz domene digitalnog marketinga koji će pratiti njihove projekte te ih pripremiti za stvarno stanje na tržištu.

Sadržaj eduakcije
Kroz program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje analizirat ćete brojne domaće i strane web stranice i web shopove, newslettere te oglase na društvenim mrežama i web tražilicama, kako biste stekli osjećaj kvalitete kampanja i argumente koji će vam u kasnijem samostalnom radu biti precizni kompas za vaše poslovne odluke.

Predznanje
Završena četverogodišnja srednja škola

Trajanje
6 mjeseci /225 šk. sati

Formalno obrazovanje

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...