Kontakt podaci

Edward Bernays

Edward Bernays
Ratkajev prolaz 8
10000 Zagreb

Tel: 00385(0)15551212, 00385(0)14008165

E-mail: [email protected]
Web: www.bernays.hr

O ustanovi

Akademija javnih nastupa

Mjesto održavanja:

Zagreb

Akademija javnih nastupa program je neformalnog cjeloživotnog obrazovanja Edward Bernays University Collegea namijenjen polaznicima koji žele unaprijediti svoje govorničke vještine. Predavači na programu su vodeći hrvatski stručnjaci s područja javnih nastupa, govorništva i nastupa u medijima koji su uspješno spojili teorijska znanja i praktična iskustva stjecana kroz dugogodišnji rad.

Cilj programa je naučiti polaznike kako pripremiti i održati upečatljiv govor i/ili prezentaciju, unaprijediti svoj govorni status te uspješno nastupati u medijima neovisno o mediju i formatu.

Program se sastoji od 10 modula: Kako izraditi i održati upečatljiv govor, Alati za uvjerljiv govorni nastup, Držanje govora u javnosti, Trening glasa i govorne izražajnosti, Kako izraditi i održati prezentaciju, Kako prezentirati u online okruženju, Kako predstaviti poslovnu ideju investitorima u formi pitcha, Kako se pripremiti za vođenje sastanaka i sudjelovanje na panelu, Kako se pripremiti za nastup u medijima i Kako se pripremiti za nastup u televizijskom i radijskom studiju. Program se izvodi u obliku poludnevnih treninga u trajanju od po 4 školska sata subotom tijekom razdoblja od 10 tjedana dinamikom jedan modul tjedno. Svi moduli u sklopu Programa sastoje se od teorijskog i praktičnog dijela. Teorijski dio izvodi se u obliku interaktivnih izlaganja te uključuje ključne informacije i savjete za svako tematsko područje, koji su neophodni za unaprjeđenje postojeće razine znanja polaznika, njihovu pripremu za praktični dio edukacije te primjenu u njihovom radnom okruženju. Praktični dio sastoji se od vježbi i radionica kako bi polaznici imali priliku okušati se u svim situacijama o kojima je bilo govora u sklopu interaktivnih izlaganja te uključuje simulacije javnih nastupa (govora,  prezentacija i debata) i nastupa u medijima (izjave i intervju za televiziju te nastup u televizijskom i radijskom studiju) uz snimanje analizu i diskusiju.

Potrebno je prethodno iskustvo u pripremi i izvedbi javnih nastupa.

Mjesto održavanja:
Ratkajev prolaz 8, 10000 Zagreb
Od 1.10,2022. na novoj adresi Ul. Grada Vukovara 23

Trajanje:
10 tematskih modula
100 školskih sati (40 sati nastava, 40 sati samostalno rješavanje zadataka i 20 sati  rješavanje zadatka i izrada prezentacije u sklopu provedbe završnog ispita).
3 mjeseca

Neformalno obrazovanje

Pošalji upitPrijavi netočan sadržaj...