Arhiva vijesti

Traži

AWT, posao.hr i Hitra produkcija dokumenata imaju najbolje B2B prodavače

U organizaciji portala Poslovni savjetnik u zagrebačkom kongresnom centru Antunović održala se dvanaesta po redu konferencija Superprodavač. U tri kategorije dodijelile su se godišnje nagrade „B2B Superprodavač godine“. Nagradu „B2B Superprodavač godine“ primili su Saša Kolenko iz tvrtke AWT International, Ines Bokan iz tvrtke Oglasnik grupacije/Posao.hr, te Saša Podolšak iz tvrtke Hitra produkcija dokumenata.

Ponedjeljak, 24.10.2022.detaljnije

Besplatne edukacije "Osnova glume" od 02.11. do 17.11.2022.

Imaš između 23 i 30 godina? Apsolvent si, honorarac ili freelancer? Oduvijek voliš kazalište, filmove ili serije? Oduvijek potajno maštaš o tome da glumiš u nekoj predstavi ili na tv ekranu? Upravo je ovo tvoja prilika da se usudiš, da vidiš i pokušaš.

Utorak, 18.10.2022.detaljnije

Mladi trebaju razvijati vještine u kojima ih ne može zamijeniti robot

Umjetna inteligencija polako ulazi u škole, a STEM postaje neophodan za poslove budućnosti. Zbog toga mladi trebaju razvijati vještine iz STEM područja, ali i vještine u kojima ljude ne može zamijeniti robot. Složili su se oko toga fakultetski profesori i stručnjaci na panelu Gdje se skriva STEM?, uvodnom događanju Sajma visokog obrazovanja i stipendija.

Četvrtak, 13.10.2022.detaljnije

U tijeku prijave za Biotekine besplatne STEM radionice za darovitu i socijalno ugroženu djecu

Besplatne STEM radionice u udruzi za promicanje biologije i srodnih znanosti Bioteka tijekom ove će školske godine u Zagrebu moći pohađati 50 osnovnoškolaca.

Utorak, 11.10.2022.detaljnije

U susret konferenciji Superprodavač i dodjeli nagrada B2B Superprodavač godine - Jesmo li spremni za kupce budućnosti?

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 20. i 21.10.2022. održat će se dvanaesta konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Utorak, 11.10.2022.detaljnije