M.V.M. Cvrčak d.o.o.

M.V.M. Cvrčak d.o.o.

I ove godine, privatna škola Cvrčak, u organizaciji i provedbi svojih animatora i profesora, vodi djecu na proljetovanje u Dugoj Uvali pored Pule, u suradnji s agencijom "Nazor".

Kao i svake od prošlih 19 godina, unaprijed se veselimo našim polaznicima, te njihovom smijehu, uzbuđenjima, prijateljstvima, zaljubljivanju, natjecanjima, savladavanju novih vještina i znanja... 

Nazovite naš ured radnim danom 08-20h na 01/2922-470. 

O školi:

Škola CVRČAK osnovana je 1992. god. Nakon osnutka, škola je odmah počela sa nastavom, tako da će nam 2007/2008. godina biti već 16. školska godina rada.

Tijekom godina surađivali smo sa brojnim vrtićima i nekoliko osnovnih škola u Gradu Zagrebu ; Zagrebačkoj kao i Krapinsko - zagorskoj županiji. Do danas je kroz našu školu prošlo približno 16 000 polaznika i oni su naša najbolja preporuka.

Bez obzira na razloge Vaše motivacije koji mogu biti profesionalni, karijerni, obrazovni ili samo dobar provod, uvijek ćemo pronaći tečaj koji savršeno odgovara Vama; članovima Vaše obitelji ili Vašim suradnicima.

Nastava se održava u iznajmljenim prostorima vrtića i škola, te u prostorima naše škole,
u Dubravi, IV Poljanice 4 i V Poljanice 18, koji su 3 min. udaljeni od stajališta tramvaja.

Djelatnici naše škole redom su vrsni stručnjaci, profesori jezika, plesni pedagozi, treneri - profesori kineziologije, profesori računarstva, logopedi. Oni će svojom stručnošću, svojom vedrinom i optimizmom poticati kako Vaše sposobnosti, tako i pozitivno djelovati na opći razvoj i sazrijevanje Vašeg djeteta - polaznika nekog od naših tečajeva.

...najkraći put između dvoje ljudi je osmijeh...

Pošalji upit

Kontakt podaci

M.V.M. Cvrčak d.o.o.

M.V.M. Cvrčak d.o.o.
IV poljanice 4
10000 Zagreb

Tel: 01/ 2923-272, 01/2922-470

E-mail: cvrcak@mvmcvrcak.hr
Web: www.mvmcvrcak.hr

O ustanovi