Class - Škola stranih jezika

Class

CLASS je škola stranih jezika specijalizirana za podučavanje odraslih.

Od svojega osnivanja 1991. godine škola surađuje s vodećim hrvatskim poduzećima i brojnim institucijama. U tome je vremenskom razdoblju u školi organizirano više od 1.800 tečajeva stranih jezika. CLASS se može pohvaliti da je u svojem dvanaestogodišnjem postojanju jezično obrazovao oko 7.000 polaznika. Tijekom godina mnogi su od njih pohađali tečajeve općega i poslovnoga jezika, a nerijetki bi se odlučivali i na različite tipove tečajeva specijaliziranoga jezika.

Školski programi osim zanimljivih tematskih sadržaja obasežu i suvremene i provjerene metode nastavnoga rada. Mladi tim visokokvalificiranih nastavnika koji su se svojim znanjem i jezičnim vještinama isticali već i tijekom studija, i danas radi na svojem usavršavanju, redovito pohađajući brojne seminare i stručne skupove u zemlji i inozemstvu.

Dodatno je jamstvo kvalitete CLASS-a i višegodišnja suradnja s Filozofskim fakultetom u Zagrebu, u sklopu koje studenti viših godina studija obavljaju nastavnu praksu kod nastavnika - mentora.

CLASS je svojim radom te predanošću znanju i ljudima stekao ugled jedne od vodećih škola stranih jezika u Hrvatskoj. Tome u prilog govori i činjenica da je Britanski savjet školu CLASS - uz još samo nekoliko drugih iz Hrvatske - uvrstio u svjetski vodič ustanova za učenje engleskoga jezika. Uz bok najboljih svjetskih ustanova za učenje engleskoga jezika, škola CLASS i dalje napreduje, neprestano radeći na usavršavanju jezičnoga znanja i kulture te interaktivnoj suradnji sa stručnjacima i poslovnim ljudima različitih profila, bilo iz Hrvatske bilo iz inozemstva.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Class

Class
Jankomirska 1
10000 Zagreb

Tel: 01/3695-051
Fax: 01/3027-435

E-mail: info@class.hr
Web: www.class.hr

O ustanovi